Loading...
Comenzi 2018-04-20T09:52:31+03:00

PRODUSE DE CARE AI NEVOIE

DESERTURI DELICIOASE LA UN DRUM DISTANTA

Scopul nostru este sa te indulcim. Tocmai de aceea, iti oferim variante multiple atunci cand vine vorba de livrare.

1. Comenzi in Craiova

Ca totul sa fie mai usor, venim noi la tine. Daca organizezi o petrecere sau pur si simplu vrei sa te bucuri de gustul delicios al eclerurilor, da-ne de veste. Oferim livrare gratuita, la domiciliu, pentru comenzi de minimum 60 de lei.

2. Ridicare din magazinul nostru

Te asteptam cu drag in magazinul nostru pentru a te bucura de ecleruri delicioase, realizate cu ingrediente premium. Iar in cazul in care nu stii ce sa alegi, iti stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi.

COMENZI SPECIALE

Apreciem stilul creativ si liber. Suntem deschisi unor comenzi speciale, astfel ca putem crea ecleruri personalizate, adaptate evenimentului sau stilului tau. Ai o idee? Noi o punem in practica.

CORPORATE

Rasfata-ti angajatii, furnizorii si partenerii cu evenimente de bun gust la care sa incluzi ecleruri delicioase, preparate cu ingrediente de calitate, conform stilului frantuzesc.

CANDY BAR

Candy barul reprezinta o modalitate de a-i rasfata pe cei prezenti la un eveniment. Indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, o aniversare sau alt eveniment asemanator, impreuna cu alti furnizatori, putem realiza candy baruri care sa impresioneze atat prin designul spectaculos, cat si prin gustul rafinat al produselor. Noi aducem dulciurile, tu alege tematica.

0