Loading...
Despre 2018-04-20T09:55:55+03:00

DOUX ECLAIR

O POVESTE DULCE

Totul a inceput de la faptul ca ne plac eclerurile. Insa, ne-am dorit mai mult decat aroma clasica de vanilie sau cacao. Asa ca am inceput sa cautam detalii despre cum am putea obtine ceva diferit.

O vizita pe meleagurile frantuzesti ne-a convins ca eclerul este mai mult decat un simplu desert. Este o poveste dulce, sofisticata, ce aduce bucurie cu fiecare inghititura.

Si astfel am decis sa infiintam patiseria Doux Eclair. Denumirea companiei noastre face trimitere la originea frantuzeasca a eclerurilor, fiind formata din doua cuvinte: Doux (dulce) si Eclair (ecler).

Cand vine vorba de torturile sau eclerurile noastre, cofetarii si patiserii Doux Eclair mizeaza pe eleganta, culori bine asortate si detalii care sa scoata din tipare produsele, conferindu-le o usoara doza de nonconformism.

Totodata, rafinamentul produselor este dat de dorinta de a satisface cele mai pretentioase gusturi. Ne adresam unei game de clienti interesati de torturi si ecleruri de calitate, ce reusesc sa le incante papilele gustative.

DE CE DOUX ECLAIR?

DE LA O SIMPLA IDEE LA CALITATE

Dintotdeauna ne-a placut stilul frantuzesc: stradutele incarcate cu magazine si patiserii cu vitrine cochete, mirosul de lavanda, branzeturile fine si preparatele culinare sofisticate.

Dintre toate tainele complexe ale bucatariei frantuzesti, am incercat sa o deprindem pe cea a prepararii eclerurilor. Folosind retetele celebrului Stéphane Glacier, am reusit sa aducem pe meleagurile romanesti un concept nou de gustari dulci.

Sursa noastra de inspiratie, Glacier, a avut realizari insemnate de-a lungul carierei sale. Acesta este castigatorul Campionatului Mondial de Patiserie, in anul 2006, antrenand o echipa de patiseri pasionati.

Inca din 2002, celebrul chef a deschis o companie de training numita „Glacier Formation et Conseil”, impartasind din secretele, cunostintele si experientele sale celor pasionati de patiserie si cofetarie.

ALEGE DIFERIT

PRODUSE SPECIALE CU AROME FINE

Secretul gustului eclerurilor noastre este dat de imbinarea perfecta a ingredientelor. Folosindu-ne creativiatea, reusim sa gasim combinatii inedite, pe care sa le adaptam preferintelor clientilor nostri. Totodata, ingredientele pe care le folosim sunt de buna calitate, promovand un stil de viata sanatos.

Mentionam, de asemenea, ca normele de igiena privind prepararea produselor sunt intotdeauna respectate cu strictete, in vederea sporirii calitatii si servirii. Totul se realizeaza in conformitate cu normele internationale.

LUMEA NOASTRA IN IMAGINI

0