Loading...
Éclair au citron et meringue 2018-04-23T08:44:23+03:00

O POVESTE CU MULTE INGREDIENTE

Atunci cand ti-e pofta de un desert racoritor, ideal pentru zilele toride de vara, cea mai buna recomandare ramane imbinarea armonioasa dintre lamaie si bezea. Éclair au citron et meringue reprezinta echilibrul perfect intre un gust dulce si o crema acrisoara.

DEGUSTA-MA!

Suna apetisant? Daca vrei sa incerci acest ecler, contacteaza-ne!

In conformitate cu Regulamentul European (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului si al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind Informarea Consumatorilor despre produsele alimentare, va aducem la cunostinta ca DOUX ECLAIR foloseste ingrediente care pot provoca alergii, precum: gluten, glucoza, oua si produse derivate, lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), ghimbir, fructe cu coaja lemnoasa (migdale, alune de padure, nuci, fistic).

Atentionam clientii ca absolut orice ingredient alimentar, indiferent de natura si de recomandarile legale in vigoare, poate reprezenta potential alergic. Din acest motiv, pentru a preintampina orice situatie cu potential de risc pentru sanatate, este de responsabilitatea fiecarei persoane care sufera de alergii alimentare sa verifice cu cea mai mare atentie lista ingredientelor pusa la dispozitie de compania noastra pe website-ul si in magazinul DOUX ECLAIR. Noi va asiguram ca eclerurile noastre respecta intocmai lista de ingredinte afisata.

0